Hop til hovedindhold

Om Hitachi

Hitachi Power Tools Denmark A/S er et datterselskab af Hitachi Power Tools Norway AS. Vort forretningsgrundlag er at markedsføre kvalitetsprodukter til den professionelle slutbruger gennem forhandlere. Vort produktsortiment omfatter Hitachi Elektroværktøj, Hitachi Skov og Have værktøj samt Basso/Hitachi sømpistoler, derudover har vi et stort sortiment af befæstelse og håndværktøj.

Hitachi Power Tools Denmark A/S har en lang tradition i værktøjsbranchen. Hitachi Power Tools Denmark A/S er et salgsselskab. Vi har fra 29. juni 2015 til huse i moderne lokaler på adressen Lillebæltsvej 11, 6715 Esbjerg N. Her har vi kontorer, showroom og serviceværksted. Centrallageret for hele norden ligger i Kjeller, Oslo. Herfra sendes dagligt varer til Danmark og de øvrige nordiske lande.

Gennem udnyttelse af rationelle IT- og logistikløsninger samt en effektiv markedsføring i alle led, bestræber vi os på at være en interessant samarbejdspartner for såvel kunder som leverandører.

Hitachi Power Tools Norway AS er en del af Hitachi-koncernen og et datterselskab af Hitachi Koki Ltd. Hitachi Power Tools Norway Gruppen består af Hitachi Power Tools Norway AS og datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland og Polen. Hitachi Power Tools Norway AS havde i 2015 en omsætning på det nordiske marked på 623 millioner NOK og i alt 142 ansatte.

Domicil Hitachi Power Tools Norway AS

Hitachi Power Tools Nordisk

Åbningstider

Mandag 8.00 - 16.00

Tirsdag 8.00 - 16.00

Onsdag 8.00 - 16.00

Torsdag 8.00 - 16.00

Fredag 8.00 - 14.30