Hop til hovedindhold

Produkter

Hitachi Elværktøj

I Hitachis værktøjsprogram forekommer ingen kompromisser! Samtlige maskiner er udviklet til at tåle stor belastning i et professionelt miljø – år efter år.

Se Hitachi Elværktøj
Hitachi Elværktøj Tilbehør

Gør jobbet nemmere med rigtigt tilbehør! Vort tilbehørssortiment spænder meget bredt og dækker de fleste behov.

Se Hitachi Elværktøj Tilbehør
Hitachi Skov og Have

Vort sortiment af produkter til skov og have indeholder produkter til alle fire årstider og overholder de strenge nordiske kvalitetskrav.

Se Hitachi Skov og Have
Bendof

Kvalitetsmaskiner til byggeindustien! Vi kan tilbyde et komplet sortiment til skæring og bearbejdning af armeringsstål. Med over 25 år i branchen tør vi påstå, at vi kan det der med armering!

Se Bendof
Sømpistoler/Søm

Specielt udviklet til det nordiske marked! Programmet består af både luft- og gasdrevne sømpistoler samt højtryksværktøj. I tillæg til et bredt udvalg af søm, dykkere og klammer opfylder vort sortiment de fleste behov.

Se Sømpistoler/Søm
Kompressor/Tilbehør

Driftsikker kvalitet til den professionelle bruger af sømpistoler! Programmet omfatter en række forskellige modeller til byggeindustrien, men også enkle og alsidige modeller til privat brug.

Se Kompressor/Tilbehør
MFT Skruer

MFT Skruer er et meget bredt og moderne sortiment tilpasset jernvare, bygg og anlegg. Sortimentet omfatter produkter for både innen- og utendørs bruk og dekker de aller fleste behov.

Se MFT Skruer
Olfa Knive

Pionerer og markedsledende på håndholdt skæreværktøj! Selektivt materialevalg, innovativ teknologi og stor kundskab på knive og knivblade gør OLFA i stand til at garantere verdens højeste kvalitet på deres produkter.

Se Olfa Knive